Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus – Billig akasse for alle – Læs mere

det faglige hus
5
A-kasse
497,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Danmarks billigste
Gratis fagforening i 6 måneder
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.

 

Det Faglige Hus

 

Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus er også en af de såkaldte gule fagforeninger og a-kasser. Her kan man blive optaget uanset hvilket arbejde man har, også selv om man er selvstændig eller studerende. De er ikke politisk engagerede og dine penge bliver derved ikke brugt til disse formål.

Deres hjemmeside virker meget uoverskuelig, man kan egentlig godt blive i tvivl om det er en side til  fagforeningen og a-kassen eller om det er en side for diverse reklamer.

Det Faglige Hus er ikke en særlig gammel forening, selve fagforeningen blev stiftet i 1988 og var kun for funktionærer, i 1998 ændrede den politik og alle kunne blive medlem. Selve a-kassen blev først startet i 2002 sammen med flere andre ting.

Da det er en”gul” fagforening og a-kasse, så er prisen også en del lavere end hos de store forbund, men den udskiller sig ikke i forhold til de andre billige fagforeninger og a-kasser.

Som alle andre foreninger, har de også advokater, jurister og sagsbehandlere ansat til at yde medlemmerne den hjælp de har behov for.

Her kan du kun få hjælp hvis du er medlem i fagforeningen – som i andre forbund. Hjælpen kan være f.eks. indenfor opsigelse, konkurs, manglende løn, arbejdsskade og erstatning.

Er du arbejdsløs, tilbyder de dig at du kan besøge deres Jobcafe i Esbjerg eller Kolding, for at få inspiration til jobsøgning. Jobcafeen har åbent en gang om måneden.

Er du studerende, kan du få et gratis medlemskab af fagforeningen såfremt du deltager i en offentlig godkendt uddannelse på fuldtid.

– Heltidsulykkesforsikring er en forsikring du kan købe mod ekstra betaling.

Kontingentet i Det Faglige Hus er for fuldtidsforsikrede uden heltidsulykkesforsikring: Fagforening 69,00 kr. pr. måned og for A-kassen er prisen 497,00 kr. pr. måned.

Sørg for at du er medlem af en fagforening og a-kasse der kan hjælpe dig, det kan blive din redning

 

Om Det Faglige Hus

Det faglige hus er et paraplybrand for en række fagforeninger, en A-kasse og forening for selvstændige. Det er en fagforening for alle lønmodtagergrupper.

A-kassen hedder “Det Faglige Hus – A-kasse“.

– og er gratis for studerende under visse betingelser. Check din ret – klik her

Oprindeligt var det en fagforening for tekniske funktionærer, men ændres hurtigt, så alle funktionærer kan blive medlem, og navnet ændres fra Tekniker Sammenslutningen til Funktionær Kartellet/Tekniker Sammenslutning, eller bedre kendt som FK/TS.

Senere, i 1998, oprettede man Fagforeningen Danmark med stor succes, og hermed får alle lønmodtagere mulighed for at blive medlem. Man behøvede altså ikke længere at være funktionær, for at blive optaget i Det Faglige Hus.

I 2006 kom 2B – Bedst og Billigst, til. Man stifter et billigt alternativ til en fagforening, uden ulykkesforsikring, og med enkle krav, for at forenkle administrationen, og dermed medlemsprisen.

Indtil år 2002 er organisationen en fagforening uden Akasse. Man opretter Akassen (tidligere Danske Lønmodtageres A-kasse). En klog beslutning, for selvom fagforeningen fra starten havde været meget populær, med fremgang i medlemstallet, begyndte det med etableringen af Akassen at gå rigtigt stærkt.

 

Det Faglige Hus anmeldelser

I år 2011 besluttede man at ændre navnet fra Danske Lønmodtageres A-kasse til Det Faglige Hus – A-kasse. Navneændringen skete for at hægte Akassen bedre sammen med det overordnede navn for organisationen – Det Faglige Hus.

I år 2010 skabes et akademi for efteruddannelse og kurser indenfor det juridiske. Det henvender sig til advokater og jurister ved domstolene, både indenfor det private og kommunale, samt sagsbehandlere der arbejder med juridisk rådgivning og lovfortolkning.

Det Faglige Hus havde 25 års jubilæum i 2013.

Det faglige hus score 4.3 på Trustpilot, hvilket er i kategorien “Fremragende”.

De har kontorer 9 steder fordelt på hele landet, med hovedkontor i Esbjerg, og underafdelinger i en række byer fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland. I løbet af 2013 bliver dørene åbnet for deres nye store hovedkontor tæt på motorvejen ved Esbjerg lufthavn.

 

Det Faglige Hus anmeldelser

 

SE ALLE A-KASSER

 

Scroll to Top