Se mere

CA akasse

CA akasse er en tværfaglig a-kasse hvor alle uanset faggruppe kan være medlem.

Størstedelen har en videregående uddannelse fra handelshøjskole, universitet eller akademi og

90% arbejder indenfor administration, salg, marketing, økonomi, ledelse, jura og IT.

44.000 medlemmer og høj medlemstilfredshed.

Gratis kompetancegivende kurser, faglige foredrag, karrierrerådgivning, coaching  samt netværksgrupper m.v.

Redskaber som gratis Insights Discovery Personprofil, hvilken beskrives som et high-end

produkt indenfor personprofiler, samt gratis adgang til Experian online virksomhedsdatabase.

CA akasse tilbyder sine medlemmer i job- som ledig, en professionel målrettet karriererådgivning og kompetenceudvikling, og mener selv de driver en effektiv og moderne a-kasse, der ikke spilder ressourcer på unødigt bureaukrati. De anvender IT intensivt til at forbedre kundeoplevelsen og rationalisere arbejdet.

Se mere om karriererådgivning her:

De har branchens mest tilfredse kunder iflg. den brugertilfredsundersøgelse der er foretaget på akasserne i Danmark.

Hvad koster det?

På Trustpilot score CA Akasse 4.6 ud af 5 mulige, hvilket må siges at være i den høje ende.

Hvad koster det?

CA a-kasse koster kr. 505,00 om måneden, hvilket placerer dem i den billige ende af a-kasser. Og du får meget for pengene!

De skiller de sig ud fra andre a-kasser idet, de stiller med store ressourcer for at hjælpe medlemmerne til at komme- og forblive i arbejde.

Der findes indenfor forskellige faggrupper rabatter på faglitteratur, eksterne kurser/uddannelser, og der er inspiration at hente på gå-hjem

møder/foredrag m.v.

Dagpenge

Ud over den normale dagpengesats om måneden, har man i CA akasse mulighed for at tegne en tillægsforsikring, der kan sikre dig fra 2.000 kr. – 40.000 kr. udover dagpengene om måneden, i et helt år.

CA a-kasse har afdelinger i Gentofte og i Århus.

Hos Akasseregister mener vi at CA Akasse er en professionel akasse med kompetente medarbejdere, der giver medlemmerne gode udviklingsmuligheder, idet de har et indgående kendskab til medlemmernes arbejdsmarked og karriereforløb. Da de har specialiseret sig indenfor målgruppen “højtuddannede”, giver det dem og deres medlemmer en fordel, frem for andre tværfaglige Akasser. Vi vil klart anbefale CA A-kasse, hvis man hører ind under målgruppen.

Et medlemskab i en arbejdsløshedskasse som CA spiller en vital rolle, hvis du mister dit arbejde.

Ingen kan føle sig sikker sig i et økonomisk stormvejr. Det gælder også dig, for måske er du forrest i køen næste gang, din arbejdsgiver skal spænde livremmen ind. Heldigvis er der ting du kan gøre for at undgå, at et eventuelt job tab, i form af en fyring eller en opsigelse, slår betydelige skår i din livskvalitet.

Det du har brug for er en arbejdsløshedsforsikring. En forsikring, som træder i kraft, når du mister dit arbejde – uanset om du bliver fyret, eller du selv siger op. En arbejdsløshedsforsikring får du, når du melder dig ind i en arbejdsløshedskasse, som eksempelvis CA’s a-kasse.

CA’s a-kasse er en a-kasse for civil-, akademi- og markedsøkonomer, og er den a-kasse, vi fokuserer på i denne artikel. Vi giver dig indblik i, hvad CA’s a-kasse kan tilbyde dig, og hvorfor det er vigtigt, at du tegner en arbejdsløshedsforsikring, mens du har mulighed for det.

CA a-kasse hjælper dig på benene

Du er måske ikke klar over, hvad en a-kasse her. Det er der heldigvis råd for. I dette afsnit fortæller vi mere om, hvad en arbejdsløshedskasse er og hvorfor det er vigtigt, at du melder dig ind i én. Herefter går vi videre til at beskrive CA’s a-kasse i flere detaljer, så du er godt klædt på, når du skal vælge den helt rette a-kasse.

Et medlemskab i en arbejdsløshedskasse er på mange måder det samme som en forsikring. Hvis vi bruger forsikringer som eksempel har du garanteret mange af dem. Tyveriforsikring, indboforsikring, ansvarsforsikring, ulykkesforsikring og måske endda en bilforsikring. På samme måde kan du investere i en forsikring, som sørger for, at du bliver på benene, hvis du mister dit arbejde.

Hvis finanskrisen rammer dig og din arbejdsplads, og du bliver fyret, skrider a-kassen ind med økonomisk støtte og rådgivning, som kan hjælpe dig videre i dit professionelle liv. Der er dog en vigtigt detalje du skal huske. Det er, at du skal melde dig ind i en a-kasse før du mister dit arbejde, da du ellers ikke vil være berettiget til dagpenge eller andre økonomiske tilskud.

Når du er medlem af en a-kasse vil arbejdsløshedskassen opkræve et månedligt kontingent. Akkurat som du også betaler for dine forsikringer. Forskellen er blot, at medlemskabet af en a-kasse som oftest kan trækkes fra i skat. Det betyder altså, at udgiften til forsikringen reelt bliver mindre end det tal, som står på papiret.

CA’s a-kasse er åben for alle

CA’s a-kasse er åben for alle lønmodtagere og selvstændige på arbejdsmarkedet. Med det sagt, så beskriver CA sig selv som en a-kasse for flere end 67.000 højtuddannede ledere og specialister på det private arbejdsmarked. Alle medlemmer har en eller anden form for erhvervsøkonomisk uddannelses- eller erfaringsmæssig baggrund.

Målt på prisen viser Arbejdsdirektoratets undersøgelse, at CA’s a-kasse er forankret i midten af det samlede udvalg af a-kasser i Danmark. Et medlemskab koster som sådan 6.060 kroner om året, hvis du kun ønsker arbejdsløshedsforsikring.

Lidt om CA’s værdier

Før du vælger a-kasse er det vigtigt, at du kender til a-kassens værdier og formål. Disse giver dig et praj om, i hvilken grad a-kassen kan leve op til dine forventninger og sørge for, at du kommer godt videre, hvis du mister dit arbejde. Her er lidt om CA’s værdier:

  • CA’s a-kasse arbejder for, at styrke dit netværk og hjælpe dig bedst muligt i din jobsøgning.
  • CA’s a-kasse yder økonomisk støtte, så du kan fokusere på din karriere i stedet for, at betale regninger.
  • CA’s a-kasse arbejder for at fremme civiløkonomernes interesser i samfundet.

Alt i alt kan vi konkludere, at Socialpædagogernes Landsdækkende a-kasse gør et stort stykke arbejde for dig. Foruden økonomisk støtte får du således en stabil og sikker base i en forening, som udelukkende arbejder for at fremme dine interesser på arbejdsmarkedet.

Mere du skal vide om CA’s a-kasse

Tidligere hedder CA’s a-kasse Civiløkonomernes a-kasse. A-kassen bærer stadig tydeligt præg af, at den er forankret med akademiske rødder. En stor del af de 33.000 medlemmer har således en erhvervsøkonomisk uddannelsesbaggrund.

Det betyder, at du har gode muligheder for at stifte et godt netværk, hvis du også er civiløkonom eller har en anden erhvervsøkonomisk baggrund. Dette netværk kan styrke dig professionelt og fungere som katalysator for, at du hurtigt finder arbejde igen, hvis du bliver fyret eller mister dit arbejde.

Kontaktoplysninger

Adresse: Smakkedalen 2, 2820 Gentofte
Telefon: 33 14 90 45
Åbningstider: kl. 9 – 14, Lørdag – Søndag lukket
CVR: 10631203

 

SE ALLE A-KASSER

 

Scroll til toppen