Om Ledernes akasse

Ledernes A-kasse – God A-kasse for ledere og betroede medarbejdere.

lederne
4.8
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Ledere
Mulighed for lønsikring
Attraktive medlemstilbud
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.

 

Ledernes a-kasse

 

Ledernes a-kasse 2024

Ledernes akasse er en af de største tværfaglige akasser i Danmark med over 134.000 medlemmer, der er tæt knyttet til “Lederne”, som er en interesseorganisation/fagforening.

Det er dog muligt at være medlem af Ledernes a-kasse uden samtidig at være medlem af interesseorganisationen Lederne. A-kassens speciale retter sig især mod lønmodtagere i grupperne ledere, mellemledere og særligt betroede medarbejdere. Hvilket gør den til en stærk akasse partner indenfor denne kategori af lønmodtagere.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du også mulighed for at blive medlem af ledernes A-kasse, da de også tager selvstændige. Det betyder bl.a. at du ikke nødvendigvis, skal ud og finde en ny akasse, hvis du en dag vælger at gå fra en lederstilling til at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Ledernes Akasse score højt på medlemstilfredsheden, i Arbejdsdirektoratets store benchmarking fra december 2009. Dette følges op af et lige så godt resultat på trustpilot, hvor de score 3/5 mulige. Det skal dog bemærkes at Trustpilots resultat er sat ud fra både anmeldelser på interesseorganisationen Lederne, og Ledernes A-kasse.

Ledernes akasse, gør meget for at rådgive og vejlede sin medlemmer, når de har brug for det. Dette gør de bl.a. ved at holde personlige vejledningsmøder, for medlemmer der er blevet ledige, hvor bl.a. medlemmets CV gennemgås.

Derudover har de lavet denne virtuelle rådgivning, der handler om ny lediges rettigheder, pligter og muligheder. Uanset om du er medlem af ledernes akasse, eller en anden akasse, vil vi anbefale dig at se videoen igennem hvis du er blevet ledig, da mange af de ting der bliver sagt, gælder uanset hvilken akasse du er medlem af. Den varer ca. 35 minutter.

Hos akasseregister anbefaler vi Ledernes a-kasse, til de af vores læsere, der har falder ind i kategorien ledere og særligt betroede medarbejdere. Man får en god stabil og ikke mindst billig akasse, hvis man melder sig ind i Ledernes Akasse.

 

Mit Lederne

 

Juridisk Sikkerhed og Rådgivning

Som medlem af Lederne har du adgang til et stærkt juridisk hold, der står klar til at yde dig rådgivning og support. Vores eksperter er specialiserede inden for lederes vilkår og kan hjælpe dig med alt fra ansættelsesvilkår og trivsel til spørgsmål om dagpenge og efterløn.

Uanset din situation, sikrer vi, at dine rettigheder er i fokus, og at du får den bedst mulige aftale.

 

Ledelsesrådgivning og Professionel Udvikling

Lederne forstår de udfordringer, du står overfor som leder, og tilbyder derfor skræddersyet rådgivning og udviklingsmuligheder. Vores ledelsesrådgivere tilbyder sparring om alt fra karriere og løn til din rolle som leder, sikrer at du har de nødvendige værktøjer og viden til at navigere i dit lederskab.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af kurser og uddannelser, der er målrettet dine behov som leder.

 

Økonomisk Tryghed og Fordelagtige Medlemsrabatter

Med et medlemskab hos Lederne får du ikke kun professionel support, men også økonomisk tryghed gennem fordelagtige rabatter og tilbud. Dette inkluderer alt fra privatforsikringer til lønsikring og skræddersyet lederpension.

Vores samarbejde med Gjensidige og PFA Pension sikrer, at du får de mest fordelagtige vilkår, der matcher dine behov og giver dig økonomisk sikkerhed i en ellers usikker tid.

 

Min A-kasse dagpenge

Dagpenge fra Min A-kasse: En Vejledning til Optjening og Udbetaling

 

Optjen Din Dagpengeret

For at kvalificere dig til dagpenge, er der klare krav, der skal opfyldes. Medlemskab af Min A-kasse i mindst et år kombineret med enten et indkomst- eller beskæftigelseskrav sikrer din berettigelse. For nyuddannede kræves en normeret uddannelse på mindst 18 måneder. Vigtigst af alt skal du være aktiv på arbejdsmarkedet og klar til at påtage dig arbejde, alt imens du søger aktivt.

 

Dagpengeoptjening: Indkomstkrav og Beskæftigelseskrav

Din vej til dagpengeret varierer afhængigt af din nuværende situation i dagpengesystemet. For nye medlemmer afhænger optjeningen af indkomst, hvorimod eksisterende medlemmer optjener ny ret gennem arbejdstimer. Detaljerne i disse processer, herunder specifikke krav og eksempler på, hvordan du opfylder dem, er afgørende for at forstå, hvordan du sikrer din dagpengeret i 2024.

 

Ledernes a-kasse - Dagpengeudbetaling: Sådan Får Du Dine Dagpenge

 

Dagpengeudbetaling: Sådan Får Du Dine Dagpenge

Når du er berettiget til dagpenge, er næste skridt at forstå, hvordan og hvornår du får udbetalt. Dine dagpenge beregnes og udbetales månedsvis, og beløbet afhænger af din forsikringsstatus og om du er nyuddannet. Vigtige overvejelser inkluderer også regler om arbejde på almindelige løn- og ansættelsesvilkår, samt hvordan forskellige former for arbejde påvirker din dagpengeperiode.

At forstå reglerne for dagpenge er afgørende for enhver, der står overfor arbejdsløshed. Med denne vejledning fra Min A-kasse, er du godt på vej mod at sikre din økonomiske fremtid i udfordrende tider.

 

SE ALLE A-KASSER

 

Scroll to Top