Ledernes Akasse – God A-kasse for ledere og betroede mederarbejdere

4.5/5

A-kasse

480,- kr./md.

Fagforening

199,- kr./md.

 Gælder

Ledere

Annonce

Hovedkontor i København S – Afdelinger i Ålborg,Herning,Århus V,Kolding,Roskilde

lederne

Ledernes a-kasse

Ledernes akasse er en af de største tværfaglige akasser i Danmark med ca. 100.000 medlemmer, der er tæt knyttet til “Lederne”, som er en interesseorganisation/fagforening.

Det er dog muligt at være medlem af Ledernes akasse uden samtidig at være medlem af interesseorganisationen Lederne. Akassens speciale retter sig især mod lønmodtagere i grupperne ledere, mellemledere og særligt betroede medarbejdere. Hvilket gør den til en stærk akasse partner indenfor denne kategori af lønmodtagere.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du også mulighed for at blive medlem af ledernes Akasse, da de også tager selvstændige. Det betyder bl.a. at du ikke nødvendigvis, skal ud og finde en ny akasse, hvis du en dag vælger at gå fra en lederstilling til at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Ledernes Akasse score højt på medlemstilfredsheden, i Arbejdsdirektoratets store benchmarking fra december 2009. Dette følges op af et lige så godt resultat på trustpilot, hvor de score 4,2 ud af 5 mulige. Det skal dog bemærkes at Trustpilots resultat er sat ud fra både anmeldelser på interesseorganisationen Lederne, og Ledernes Akasse.

Ledernes akasse, gør meget for at rådgive og vejlede sin medlemmer, når de har brug for det. Dette gør de bl.a. ved at holde personlige vejledningsmøder, for medlemmer der er blevet ledige, hvor bl.a. medlemmets CV gennemgåes.

Derudover har de lavet denne virtuelle rådgivning, der handler om nylediges rettigheder, pligter og muligheder. Uanset om du er medlem af ledernes akasse, eller en anden akasse, vil vi anbefale dig at se videoen igennem hvis du er blevet ledig, da mange af de ting der bliver sagt, gælder uanset hvilken akasse du er medlem af. Den varer ca. 35 minutter.

Hos akasseregister anbefaler vi Ledernes akasse, til de af vores læsere, der har falder ind i kategorien ledere og særligt betroede medarbejdere. Man får en god stabil og ikke mindst billig akasse, hvis man melder sig ind i Ledernes Akasse.

Scroll til toppen