Meld dig ind i ASE og modtag dagpenge hvis du bliver ledig

ASE er 100% ejet af medlemmerne, hvilket gør dem til en uafhængig akasse, uden religiøse, faglige og politiske holdninger.

Ase 2
5
A-kasse
514,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Lønsikring 51 kr./md. - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.

 

ASE

ASE er en A-kasse der blev grundlagt i 1976, og var helt frem til år 2002 en Akasse for selvstændige.  Faktisk står ASE for “Akassen for Selvstændige Erhvervsdrivende”. Men i 2002 blev ASE tværfaglig og begyndte at modtage medlemmer fra alle brancher… Både selvstændige og lønmodtagere.

I dage er ASE Akasse Danmarks femte største a-kasse, som rummer ca. 143.000 medlemmer, hvoraf de ca. 86.000 er selvstændige erhvervsdrivende og resten er lønmodtagere.

ASE er 100% ejet af medlemmerne, hvilket gør dem til en uafhængig akasse, uden religiøse, faglige og politiske holdninger.

Vi har boret lidt i anmeldelserne på Trustpilot for ASE akasse, og må sige at der i overvejende grad er stor tilfredshed med ASE Akasse. Der er selvfølgelig nogle negative anmeldelser også, men det handler typisk om enkelte sager som er gået galt, pga. misforståelser.

P.t scorer ASE 4.2 point på Trustpilot, hvilket er kategorien God.

På akasseregister, mener vi at ASE er en god Billig A-kasse, der har medlemmerne i fokus.

Prisen for medlemskab af ASE A-kasse er for lønmodtagere 514 kr. pr. md.

Som noget nyt har ASE startet en forening der hedder “ASE Selvstændige”. Som medlem af denne forening får selvstændige erhvervsdrivende fri adgang til inkassohjælp, personalejuridisk rådgivning, HR med videre.

Se mere i denne video:

Derudover har man som medlem af ASE A-kasse, mulighed for at tegne en række tillægsforsikringer til favorable priser:

  • Lønsikring med stor rabat
  • Sundhedssikring med 15 % rabat
  • Forsikring ved visse kritiske sygdomme til fordelagtig pris
  • Gruppeliv til fordelagtig pris
  • Pensionsordning – hvor du spare på administrationsomkostningerne

På akasseregister, mener vi at ASE er en God Billig A-kasse, der har medlemmerne i fokus.

 

SE ALLE A-KASSER

Scroll to Top