Min A-kasse 

Læs mere om hvad du får i denne a-kasse

Høj medlemstilfredshed – Bliv medlem her

4/5

A-kasse

502,- kr./md.

 Fagforening

Tilbydes ikke

 Gælder

Alle

Annonce

Hovedkontor Frederiksberg – Afdelingerne ligger i Aarhus C,Aalborg,Odense C.

MinAkasse logo

Min akasse

Min A-kasse er en af landets ældste a-kasser. De bliv stiftet i 1914 under navnet STA, men har for nylig skiftet navn til Min A-kasse.

Min A-kasse har i dag over. 84.000 medlemmer, og blev for 3. gang i træk kåret som akassen med de mest tilfredse medlemmer i Arbejdsdirektoratets store benchmarking i december 2009 . Samtidig er det en af de en af de billigste akasser, med et kontigent på 490 kr. i 2021.

Min a-kasse har afdelinger 4 steder i landet. Du kan finde dem i Valby, Aalborg, Middelfart og Århus, samt på kontorer hos PROSA og Merkonomernes Hovedorganisation. Formålet med at være spredt ud over landet på denne måde, er at Min a-kasse ønsker at være tæt på sine medlemmer og dermed kunne give en bedre service.

I 2011 lavede min A-kasse verdens største bog på hele 23.675 sider, som indeholder akasse reglerne. Dette gjorde de for at skabe opmærksomhed på beskæftigelsesbureaukratiet. Du kan se bogen i dette indslag:

Min a-kasse har lavet en hel samling af spændende videoer de kalder STOP BUREAUKRATIET på youtube, som du kan se her. Ved at se disse videoer får man et godt indtryk af hvem Min A-kasse er, og hvad de står for.

Min A-kasse har et tæt samarbejde med en lang række faglige organisationer. 

 
Scroll til toppen