Min A-kasse

Læs mere om hvad du får i denne a-kasse

Høj medlemstilfredshed – Bliv medlem her

det faglige hus
5
A-kasse
486,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
Ase 2
5
A-kasse
514,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Lønsikring 51 kr./md. - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
ma-logo
4.7
A-kasse
502,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende - + 350 gratis webinarer, kurser og netværksarrangementer om året - Hovedkontor Frederiksberg - Afdelingerne ligger i Aarhus C, Aalborg,Odense C. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
480,-
Fagforening
199,-
Gælder
Ledere
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
Akademikernes akasse
4.6
A-kasse
467,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
ftfa logo
4.6
A-kasse
472,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
CA akasse
4.5
A-kasse
505,-
Fagforening
55,-
Gælder
Alle
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

MinAkasse logo

Min akasse

Min A-kasse er en af landets ældste a-kasser. De bliv stiftet i 1914 under navnet STA, men har for nylig skiftet navn til Min A-kasse.

Min A-kasse har i dag over. 84.000 medlemmer, og blev for 3. gang i træk kåret som akassen med de mest tilfredse medlemmer i Arbejdsdirektoratets store benchmarking i december 2009 . Samtidig er det en af de en af de billigste akasser, med et kontingent på 490 kr. i 2021.

Min a-kasse har afdelinger 4 steder i landet. Du kan finde dem i Valby, Aalborg, Middelfart og Århus, samt på kontorer hos PROSA og Merkonomernes Hovedorganisation. Formålet med at være spredt ud over landet på denne måde, er at Min a-kasse ønsker at være tæt på sine medlemmer og dermed kunne give en bedre service.

I 2011 lavede min A-kasse verdens største bog på hele 23.675 sider, som indeholder akasse reglerne. Dette gjorde de for at skabe opmærksomhed på beskæftigelsesbureaukratiet. Du kan se bogen i dette indslag:

Min a-kasse har lavet en hel samling af spændende videoer de kalder STOP BUREAUKRATIET på Youtube, som du kan se her. Ved at se disse videoer får man et godt indtryk af hvem Min A-kasse er, og hvad de står for.

Min A-kasse har et tæt samarbejde med en lang række faglige organisationer.

SE ALLE A-KASSER

Scroll to Top