Om TIB a-kasse

Se alternative tilbud til TIB a-kasse

Min A-kasse lønsikring
4.6
A-kasse
506 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Attraktiv lønforsikring
Billigt kontingent
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.
Ase 2
5
A-kasse
527,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Dagpenge op til 24.199 kr. md.
Adgang til Ase Lønsikring
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
det faglige hus
5
A-kasse
497,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Danmarks billigste
Gratis fagforening i 6 måneder
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
Akademikernes akasse
4.6
A-kasse
484,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få tre måneders gratis lønsikring
Hurtigere i job
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
ftfa logo
4.6
A-kasse
488,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år
Lynhurtig hjælp til din jobsøgning
Lønsikring
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
Business Danmark
4.5
A-kasse
490 kr./md.
Fagforening
167 kr./md.
Gælder
Marketing & Salg
Salgs- og marketing uddannelser
Individuel lønrådgivning
Lønsikring
Få hjælp til at finde nyt job med individuelle coachingforløb, workshops og kurser. - Hovedkontor i Rødovre. Dette er et annonce link.
CA akasse
4.5
A-kasse
528,-
Fagforening
55,-
Gælder
Alle
Hjælp til at finde nyt job
Kontante rabatter og fordele
Lønsikring
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Ledere
Mulighed for lønsikring
Attraktive medlemstilbud
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
virksom logo
4.5
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Selvstændige
Dagpenge ved ledighed
Jobrettet efteruddannelse
Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S. Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Forbundet Træ-Industri-Byg (TIB) fusionerede i 2011 med 3F

Forbundet Træ-Industri-Byg (TIB) var en betydelig spiller på det danske arbejdsmarked, der repræsenterede arbejdere inden for træ, industri og byggesektoren. I 2011 tog TIB et strategisk skridt for at styrke sin indflydelse og ressourcer ved at fusionere med 3F, Danmarks største og mest indflydelsesrige fagforening inden for industri, transport og service.

Fusionen mellem TIB og 3F var en markant begivenhed i den danske fagbevægelses historie. Denne sammenslutning var motiveret af ønsket om at skabe stærkere forhandlingskraft og bedre økonomiske fordele for medlemmerne. Ved at kombinere kræfterne kunne de to organisationer tilbyde deres medlemmer en bredere vifte af tjenester, højere grad af ekspertise og en stærkere stemme i politiske og arbejdsmarkedsmæssige anliggender.

Gennem fusionen blev TIB’s medlemmer en del af en større, mere robust organisation, der var bedre rustet til at håndtere udfordringerne i et stadigt mere globaliseret og konkurrencepræget arbejdsmarked. Medlemmerne fik adgang til forbedrede juridiske ressourcer, flere uddannelsesmuligheder og en stærkere sikkerhedsnet i form af 3F’s omfattende supportsystemer.

Denne fusion sikrede også, at den kollektive erfaring og viden fra TIB ikke gik tabt, men i stedet blev integreret i 3F’s strukturer, hvilket styrkede fundamentet for fremtidige forhandlinger om løn- og arbejdsvilkår. Det var et bevis på, at i en tid med store forandringer på arbejdsmarkedet, kan fagforeninger finde styrke i solidaritet og samarbejde.

I dag nyder tidligere TIB-medlemmer og nuværende 3F-medlemmer godt af denne strategiske fusion, som har gjort 3F til en endnu mere indflydelsesrig aktør på det danske og internationale arbejdsmarked. Dette skridt var ikke kun en fusion af medlemslister, men en sammensmeltning af visioner for at skabe en bedre fremtid for alle medlemmer.

 

TIB a-kasse

 

TIB’s a-kasse var blandt Danmarks største

Arbejdsløshedskassen Træ-Industri-Byg er kun åben for bestemte faggrupper.

Ifølge TIB’s egne oplysninger har a-kassen over 47.000 medlemmer.

For at blive medlem af TIB´s a-kasse skal du betale et månedligt kontingent. Det årlige kontingent på en arbejdsløshedsforsikring lyder på 5.040 kroner. Uanset hvor omfattende din arbejdsløshedsforsikring skal være, kan du trække kontingentet fra i skat. Beløbet bliver altså i praksis mindre.

 

Mere du skal vide om TIB´s a-kasse

TIB fungerer både som a-kasse og fagforening. Foruden a-kasse tilbud forsyner TIB gennem sine samarbejdspartnere også sine medlemmer med gode tilbud på rejser, andre forsikringer og lignende produkter.

Organisationen har eksisteret i over 100 år og er således en af Danmarks ældste og mest historierige fagforbund . Både a-kasse og fagforening er forbeholdt dig, hvis du arbejder i byggeri, træ- og møbelindustrien.

Træ-Industri-Byg er en politisk aktiv organisation. Fagforbundet har således stadfæstet i sit principprogram, at forbundet skal påvirke den politiske udvikling, så grundlæggende værdier som demokrati, social retfærdighed og respekt for det enkelte menneskes ret til tryghed sikres.

 

Lidt om TIB’s værdier

Hvis du overvejer, at melde dig ind i TIB’s a-kasse vil du sikkert gerne vide, hvad organisationen står for og arbejder i sin daglige drift. Det har nemlig indflydelse på, hvordan du kan forvente organisationen udvikler sig, mens du er medlem.

 • TIB vil fordre og styrke det kollektive fællesskab.
 • TIB vil udvikle overenskomster og lønsystemer der er i overensstemmelse med nutidens arbejdsorganisering og medlemmernes hverdag.
 • TIB vil arbejde for oprettelse af arbejds- pladsklubber i alle virksomheder.
 • TIB vil arbejde for at sikre, at der vælges tillids- og sikkerhedsrepræsentanter, aktieselskabsbestyrelsesmedlemmer og samarbejds- udvalgsmedlemmer overalt, hvor det er muligt.
 • TIB vil sikre medlemmernes arbejdsliv gennem udvikling af bedre arbejdsmiljø, miljørigtige produkter, genbrug og økologisk tænkning.
 • TIB vil følge udviklingen inden for vore brancheområder, således at grunduddannelse og livslang efteruddannelse til enhver tid er ajourført.
 • TIB ønsker gennem uddannelse af tillidsvalgte og medlemmer at styrke organisationen til gavn for fællesskabet.
 • TIB vil anvende nutidige materialer og teknik til brug for medlemshvervning og agitation overfor såvel unge som ældre.
 • TIB ønsker, at gennemføre en aktiv indsats for at styrke forbundets tiltrækningskraft over for ungdommen for derigennem at styrke ungdomsarbejdet centralt og decentralt.
 • TIB vil opretholde et højt informationsniveau i hele organisationen for at sikre den demokratiske proces og skærpe medlemmernes interesse for at deltage aktivt i organisationens udvikling.
 • TIB vil til enhver tid at sikre den nødvendige økonomi til gennemførelse af arbejdsprogrammets intentioner samt sikre det nødvendige konfliktberedskab.
 • TIB ønsker, at arbejde aktivt for at etablere et brancheforbund indenfor bygge– og træarbejderområdet samt beslægtede fagområder.

Alt i alt er Træ-Industri-Byg et fagforbund og a-kasse med en lang historie. Med over 100 år på bagen kan man roligt regne organisationen blandt Danmarks mest rutinerede og erfarne fagforbund.

 

SE ALLE A-KASSER

 

Scroll to Top