Se alternative tilbud til TIB a-kasse

[loancomparison table=1]

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

TIB’s a-kasse er blandt Danmarks største

Arbejdsløshedskassen Træ-Industri-Byg er kun åben for bestemte faggrupper.

Ifølge TIB’s egne oplysninger har a-kassen over 47.000 medlemmer.

For at blive medlem af TIB´s a-kasse skal du betale et månedligt kontingent. Det årlige kontingent på en arbejdsløshedsforsikring lyder på 5.040 kroner. Uanset hvor omfattende din arbejdsløshedsforsikring skal være, kan du trække kontingentet fra i skat. Beløbet bliver altså i praksis mindre.

Mere du skal vide om TIB´s a-kasse

TIB fungerer både som a-kasse og fagforening. Foruden a-kasse tilbud forsyner TIB gennem sine samarbejdspartnere også sine medlemmer med gode tilbud på rejser, andre forsikringer og lignende produkter.

Organisationen har eksisteret i over 100 år og er således en af Danmarks ældste og mest historierige fagforbund . Både a-kasse og fagforening er forbeholdt dig, hvis du arbejder i byggeri, træ- og møbelindustrien.

Træ-Industri-Byg er en politisk aktiv organisation. Fagforbundet har således stadfæstet i sit principprogram, at forbundet skal påvirke den politiske udvikling, så grundlæggende værdier som demokrati, social retfærdighed og respekt for det enkelte menneskes ret til tryghed sikres.

Lidt om TIB’s værdier

Hvis du overvejer, at melde dig ind i TIB’s a-kasse vil du sikkert gerne vide, hvad organisationen står for og arbejder i sin daglige drift. Det har nemlig indflydelse på, hvordan du kan forvente organisationen udvikler sig, mens du er medlem.

 • TIB vil fordre og styrke det kollektive fællesskab.
 • TIB vil udvikle overenskomster og lønsystemer der er i overensstemmelse med nutidens arbejdsorganisering og medlemmernes hverdag.
 • TIB vil arbejde for oprettelse af arbejds- pladsklubber i alle virksomheder.
 • TIB vil arbejde for at sikre, at der vælges tillids- og sikkerhedsrepræsentanter, aktieselskabsbestyrelsesmedlemmer og samarbejds- udvalgsmedlemmer overalt, hvor det er muligt.
 • TIB vil sikre medlemmernes arbejdsliv gennem udvikling af bedre arbejdsmiljø, miljørigtige produkter, genbrug og økologisk tænkning.
 • TIB vil følge udviklingen inden for vore brancheområder, således at grunduddannelse og livslang efteruddannelse til enhver tid er ajourført.
 • TIB ønsker gennem uddannelse af tillidsvalgte og medlemmer at styrke organisationen til gavn for fællesskabet.
 • TIB vil anvende nutidige materialer og teknik til brug for medlemshvervning og agitation overfor såvel unge som ældre.
 • TIB ønsker, at gennemføre en aktiv indsats for at styrke forbundets tiltrækningskraft over for ungdommen for derigennem at styrke ungdomsarbejdet centralt og decentralt.
 • TIB vil opretholde et højt informationsniveau i hele organisationen for at sikre den demokratiske proces og skærpe medlemmernes interesse for at deltage aktivt i organisationens udvikling.
 • TIB vil til enhver tid at sikre den nødvendige økonomi til gennemførelse af arbejdsprogrammets intentioner samt sikre det nødvendige konfliktberedskab.
 • TIB ønsker, at arbejde aktivt for at etablere et brancheforbund indenfor bygge– og træarbejderområdet samt beslægtede fagområder.

Alt i alt er Træ-Industri-Byg et fagforbund og a-kasse med en lang historie. Med over 100 år på bagen kan man roligt regne organisationen blandt Danmarks mest rutinerede og erfarne fagforbund.

SE ALLE A-KASSER

Scroll til toppen