MA akasse

Magistrenes a-kasse 2024

Magistrenes A-kasse, eller MA A-kasse, blev i 1974, startet af Magisterforeningen, fordi der dengang var en stigende arbejdsløshed blandt magistre.

MA A-kasse er tværfaglig og har i dag i 2021, mere end 82.000 medlemmer, og er Danmarks største akasse for humanister og scient.er.

Min A-kasse lønsikring
4.6
A-kasse
506 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Attraktiv lønforsikring
Billigt kontingent
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.
Ase 2
5
A-kasse
527,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Dagpenge op til 24.199 kr. md.
Adgang til Ase Lønsikring
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
det faglige hus
5
A-kasse
497,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Danmarks billigste
Gratis fagforening i 6 måneder
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
Akademikernes akasse
4.6
A-kasse
484,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få tre måneders gratis lønsikring
Hurtigere i job
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
ftfa logo
4.6
A-kasse
488,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år
Lynhurtig hjælp til din jobsøgning
Lønsikring
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
Business Danmark
4.5
A-kasse
490 kr./md.
Fagforening
167 kr./md.
Gælder
Marketing & Salg
Salgs- og marketing uddannelser
Individuel lønrådgivning
Lønsikring
Få hjælp til at finde nyt job med individuelle coachingforløb, workshops og kurser. - Hovedkontor i Rødovre. Dette er et annonce link.
CA akasse
4.5
A-kasse
528,-
Fagforening
55,-
Gælder
Alle
Hjælp til at finde nyt job
Kontante rabatter og fordele
Lønsikring
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Ledere
Mulighed for lønsikring
Attraktive medlemstilbud
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
virksom logo
4.5
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Selvstændige
Dagpenge ved ledighed
Jobrettet efteruddannelse
Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S. Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

MA A-kasse 2024 – Workshops og Kurser

MA A-kasse er en meget aktiv akasse, der tilbyder sine medlemmer en lang række af workshops og kurser, der skal hjælpe ledige medlemmer tilbage på arbejdsmarkedet. På disse workshops kan man bl.a. få hjælp til udarbejdelse af en skriftlig ansøgning og cv. samt hvordan man forbereder sig til en personlig samtale. Derudover er der workshops om at skrive uopfordrede jobansøgninger, og hvilken research der bør ligge til grund for dette, samt omkring kompetence afklaring, personligt såvel som faglige.

Derudover, kan nævnes, at MA a-kasse tilbyder sine medlemmer opdatering af sine IT kompetencer via kurser i bl.a. regneark og tekstbehandling.

I denne video fortælle Jakob Lange om tilblivelsen af MA A-kasse og lidt om deres tanker omkring:

MA A-kasse er, i dag, både for studerende, lønmodtagere og selvstændige. Som studerende er medlemskabet gratis, som det også er i mange af de andre akasser. Alle kan blive medlem, men akassen har sine særlige kompetencer indenfor humaniora, it, kommunikation, samfunds- sundheds- eller naturvidenskab.

Akasseregister, anbefaler MA A-kasse, såfremt man er uddannet inden for deres særlige kompetence område. Det er en velanset akasse, med høj medlemstilfredshed, og en akasse der gør meget for sine medlemmer.

 

MA a-kasse

 

Magistrenes a-kasse – Lønsikring

MA A-kasse tilbyder sine medlemmer at tegne en tillægsforsikring via Topdanmark. Med denne tillægsforsikring kan man få op til 85% af sin nuværende løn (dog max. 32.000), i op til et år, hvis man bliver ledig. For at kunne tegne denne forsikring skal man være medlem af MA, og være mellem 18 og 56 år.

 

MA a-kasse for studerende

Optimer Dit Studieliv med MA A-kasse: Din Guide til Økonomisk Smarthed og Studieglæde

Gratis Onlinekurser: Boost Din Viden uden Omkostninger

Udvid din faglige og personlige horisont med gratis onlinekurser. Fra programmering til projektledelse – MA A-kasse viser dig vej til ressourcer, der beriger dit CV og din kompetence palette, uden at tømme din studenterøkonomi.

 

Smart SU-håndtering: Balancer Dit Job og Studieliv

Bliv klog på reglerne om, hvor meget du må tjene ved siden af din SU, og optimer din indkomst uden at miste dine studieydelser. Vi giver dig strategierne for at maksimere din indtægt, mens du bevarer din studiestøtte.

 

Budgetvenlige Gourmetoplevelser: Lav Lækker Mad på et Stramt Budget

Opdag, hvordan du kan trylle en middag for kun 4 – 200 kr. Deres guide giver dig indblik i, hvordan smart indkøb og kreative opskrifter kan omdanne budgetvenlige ingredienser til en fest for sanserne.

 

Boligjagt uden Besvær: Find Dit Næste Studiehjem

Boligmarkedet kan være en jungle, særligt for studerende. Få adgang til MA A-kasses eksklusive tips og tricks til at finde og sikre dig en studiebolig. Lær, hvordan du navigerer i boligmarkedet og opdager perlerne, der gør din studietid både sjovere og mere behagelig.

 

MA A-kasse for studerende

 

Studiehacks: Den Hemmelige Opskrift på Et Fremgangsrigt Studieliv

Vi har samlet de bedste studiehacks – fra studieteknikker, der øger dit læringsudbytte, til apps, der holder styr på dine deadlines. Med MA A-kasse som din partner i studielivet, får du adgang til en guldgrube af ressourcer, der gør dit studieliv lettere, sjovere og mere økonomisk bæredygtigt.

Bliv en del af MA A-kasse og tag dit studieliv til nye højder med insider-viden, der sikrer dig en lettere hverdag, uden at det går ud over din økonomi eller studieglæde.

 

SE ALLE A-KASSER

Scroll to Top