Magistrenes akasse

Magistrenes Akasse, eller MA Akasse, blev i 1974, startet af Magisterforeningen, fordi der dengang var en stigende arbejdsløshed blandt magistre.

MA Akasse er tværfaglig og har i dag i 2021, mere end 82.000 medlemmer, og er Danmarks største akasse for humanister og scient.er.

ma-logo
4.7
A-kasse
502,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende - + 350 gratis webinarer, kurser og netværksarrangementer om året - Hovedkontor Frederiksberg - Afdelingerne ligger i Aarhus C, Aalborg,Odense C. Dette er et annonce link.

 

MA Akasse Workshops og Kurser

MA Akasse er en meget aktiv akasse, der tilbyder sine medlemmer en lang række af workshops og kurser, der skal hjælpe ledige medlemmer tilbage på arbejdsmarkedet. På disse workshops kan man bl.a. få hjælp til udarbejdelse af en skriftlig ansøgning og c.v. samt hvordan man forbereder sig til en personlig samtale. Derudover er der workshops om at skrive uopfordrede jobansøgninger, og hvilken research der bør ligge til grund for dette, samt omkring kompetence afklaring, personligt såvel som faglige.

Derudover, kan nævnes, at MA akasse tilbyder sine medlemmer opdatering af sine IT kompetencer via kurser i bl.a. regneark og tekstbehandling.

I denne video fortælle Jakob Lange om tilblivelsen af MA Akasse og lidt om deres tanker omkring:

MA Akasse er, i dag, både for studerende, lønmodtagere og selvstændige. Som studerende er medlemskabet gratis, som det også er i mange af de andre akasser. Alle kan blive medlem, men akassen har sine særlige kompetencer indenfor humaniora, it, kommunikation, samfunds- sundheds- eller naturvidenskab.

Akasseregister, anbefaler MA Akasse, såfremt man er uddannet inden for deres særlige kompetence område. Det er en velanset akasse, med høj medlemstilfredshed, og en akasse der gør meget for sine medlemmer.

 

ma-logo

 

Magistrenes akasse – Lønsikring

MA Akasse tilbyder sine medlemmer at tegne en tillægsforsikring via Topdanmark. Med denne tillægsforsikring kan man få op til 85% af sin nuværende løn (dog max. 32.000), i op til et år, hvis man bliver ledig. For at kunne tegne denne forsikring skal man være medlem af MA, og være mellem 18 og 56 år.

SE ALLE A-KASSER

Scroll to Top