Om Dansk Metal a-kasse

Se alternative tilbud til Dansk Metal a-kasse

Min A-kasse lønsikring
4.6
A-kasse
506 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Attraktiv lønforsikring
Billigt kontingent
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.
Ase 2
5
A-kasse
527,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Dagpenge op til 24.199 kr. md.
Adgang til Ase Lønsikring
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
det faglige hus
5
A-kasse
497,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Danmarks billigste
Gratis fagforening i 6 måneder
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
Akademikernes akasse
4.6
A-kasse
484,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få tre måneders gratis lønsikring
Hurtigere i job
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
ftfa logo
4.6
A-kasse
488,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år
Lynhurtig hjælp til din jobsøgning
Lønsikring
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
Business Danmark
4.5
A-kasse
490 kr./md.
Fagforening
167 kr./md.
Gælder
Marketing & Salg
Salgs- og marketing uddannelser
Individuel lønrådgivning
Lønsikring
Få hjælp til at finde nyt job med individuelle coachingforløb, workshops og kurser. - Hovedkontor i Rødovre. Dette er et annonce link.
CA akasse
4.5
A-kasse
528,-
Fagforening
55,-
Gælder
Alle
Hjælp til at finde nyt job
Kontante rabatter og fordele
Lønsikring
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Ledere
Mulighed for lønsikring
Attraktive medlemstilbud
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
virksom logo
4.5
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Selvstændige
Dagpenge ved ledighed
Jobrettet efteruddannelse
Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S. Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Dansk Metal a-kasse 2024

Her kan du læse om Metal a-kasse. Læs om Dansk Metals værdier og opbygning, og samtidig belyser vi også eventuelle betingelser du skal opfylde, for at blive medlem.

Før vi går i gang med beskrivelsen af Dansk Metal a-kasse belyser vi først, hvad en a-kasse er og hvordan den fungerer.

En a-kasse forsikrer dig mod at ramme den økonomiske afgrund, hvis du mister dit arbejde, bliver fyret på grund af finanskrisen, eller mister dit job i en nedskæringsrunde. Afhængig af hvor meget du har betalt til a-kassen sørger a-kassen for, at du både får dagpenge og efterløn. For at få efterløn og pension kræver det dog, at du har indbetalt til dine ydelser i løbet af dit medlemskab.

 

Når du har mistet dit job.

Når du først har mistet dit arbejde står din a-kasse klar til at bistå dig, når du skal ud og finde et nyt arbejde. Du får rådgivning omkring dine rettigheder, pligter samt andre betingelser du er nødt til at opfylde, mens du er ledig. Foruden personlig rådgivning får du også rådgivning med henblik på kompetenceudvikling.

For at blive medlem af en a-kasse skal du have et arbejde allerede. Du kan med andre ord ikke vente til du bliver fyret, før du melder dig ind i en a-kasse. Selvom det svinger fra a-kasse til a-kasse, så kræver de fleste a-kasser at du er medlem i mindst et år, før du er berettiget til økonomisk bistand og rådgivning. Når du er blevet medlem bliver du opkrævet et fast månedligt kontingent, på samme måde som du betaler for dine forsikringer. Beløbet kan trækkes fra i skat og størrelsen afhænger dels af, hvilken a-kasse du vælger, og om du også vil betale for ekstra økonomiske ydelser som efterløn og pension.

 

Dansk Metal a-kasse

 

Dansk Metal a-kasse er metalarbejdernes a-kasse

Dansk Metal er blandt de ældre fagforeninger i Danmark. Fagforeningen har eksisteret siden 1888, hvor den hed ”Dansk Smede- og Maskinarbejderforbund”. I 1907 kom Dansk Metal a-kasse til, og i dag er Dansk Metal a-kasse den største af slagsen for metalarbejdere.

Dansk Metal som fagforening har over 105.000 medlemmer.

Målt på prisen er Dansk Metal en af de dyrere a-kasse.

 

Værdierne i Dansk Metal

Som navnet indikerer er Dansk Metal for mennesker med mekanisk, elektronisk og informationsteknologisk forståelse. Omkring 6.000 af Dansk Metal medlemmer er ansat i det offentlige, mens de resterende medlemmer er beskæftiget på det private arbejdsmarked.

Dansk Metal skriver i sit værdisæt, at:

  • Dansk Metal lægger vægt på en ansvarlig aftalepolitik.
  • Dansk Metal indsats skal hvile på kompetence i alle led.
  • Af mere håndgribelige tilbud får du også adgang til en bred vifte af store rabatter, når du er blevet medlem i Dansk Metal.
  • De store rabatter får du i kategorierne forsikringer, auto og transport, bolig og have, ferie og hotel, elektronik og telefoni, samt tøj og tilbehør.

 

Mere du skal vide om Dansk Metal a-kasse

Dansk Metal a-kasse giver sine medlemmer tryghed og kompetent rådgivning, når medlemmerne havner i arbejdsmæssig uføre.

Sammen med en håndfuld andre store fagforbund er Dansk Metal blandt de stærkt positionerede fagforbund i Danmark. Dansk Metal er også medlem af den faglige hovedorganisation, LO.

 

Dansk Metal

 

Dansk metal medlemmer

Bliv en del af Dansk Metal og oplev de utallige fordele, der følger med medlemskabet. Som en af Danmarks førende fagforeninger forhandler Dansk Metal Industriens Overenskomster på dine vegne, sikrer dig en aftale, der i gennemsnit repræsenterer en værdi på over 100.000 kroner årligt per medlem. Denne værdi omsættes direkte til fordele såsom løn, tillæg, ekstra fridage, barselsbetingelser og betaling for overarbejde.

For medlemmer, der oplever ledighed, tilbyder Dansk Metal dagpenge og en hurtigere vej tilbage til arbejdsmarkedet – i gennemsnit 7 uger før end medlemmer af en gul a-kasse. Dette skyldes Dansk Metal proaktive tilgang til jobsøgning og deres dybdegående kendskab til det lokale arbejdsmarked, takket være de 29 lokalafdelinger fordelt over hele Danmark.

Dansk Metal dækker en bred vifte af specialområder, herunder luftfart, telekommunikation og den maritime sektor, hvor fagforeningen står klar til at supportere dig i enhver situation. Med tilbuddet om løn- og kontraktcheck sikrer Dansk Metal, at eventuelle fejl bliver opdaget og kompenseret.

Desuden tilbyder Dansk Metal rådgivning om efteruddannelse og karriereskift. Skulle du støde på udfordringer såsom arbejdsskader eller ledighed, er Dansk Metal der for at hjælpe.

 

Dansk Metal højere lønninger

Arbejdspladser med en tillidsrepræsentant valgt blandt Dansk Metal medlemmer rapporterer ofte om højere lønninger. Dette skyldes tillidsrepræsentanternes høje kompetenceniveau, som er blandt de bedste i verden til at håndtere udfordringer og sikre medarbejdernes rettigheder for et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Som medlem af Dansk Metal bliver du del af et fællesskab med over 105.000 kolleger, hvor du har mulighed for at påvirke de regler og vilkår, der gælder på arbejdsmarkedet. Meld dig ind i dag og styrk din position på arbejdsmarkedet med Dansk Metal ved din side.

 

Trustpilot anmeldelser

Dansk Metal a-kasse anmeldt med 2.5/5 med over 470 anmeldelser.

 

SE ALLE A-KASSER

 

Scroll to Top