Se alternative tilbud til Dansk Metal a-kasse

det faglige hus
5
A-kasse
486,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
Ase 2
5
A-kasse
514,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Lønsikring 51 kr./md. - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
ma-logo
4.7
A-kasse
502,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende - + 350 gratis webinarer, kurser og netværksarrangementer om året - Hovedkontor Frederiksberg - Afdelingerne ligger i Aarhus C, Aalborg,Odense C. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
480,-
Fagforening
199,-
Gælder
Ledere
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
Akademikernes akasse
4.6
A-kasse
467,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
ftfa logo
4.6
A-kasse
472,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
CA akasse
4.5
A-kasse
505,-
Fagforening
55,-
Gælder
Alle
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

Dansk Metal a-kasse

Her kan du læse om Metals a-kasse. Læs om Dansk Metals værdier og opbygning, og samtidig belyser vi også eventuelle betingelser du skal opfylde, for at blive medlem.

Før vi går i gang med beskrivelsen af Dansk Metals a-kasse belyser vi først, hvad en a-kasse er og hvordan den fungerer.

En a-kasse forsikrer dig mod at ramme den økonomiske afgrund, hvis du mister dit arbejde, bliver fyret på grund af finanskrisen, eller mister dit job i en nedskæringsrunde. Afhængig af hvor meget du har betalt til a-kassen sørger a-kassen for, at du både får dagpenge og efterløn. For at få efterløn og pension kræver det dog, at du har indbetalt til dine ydelser i løbet af dit medlemskab.

Når du først har mistet dit arbejde står din a-kasse klar til at bistå dig, når du skal ud og finde et nyt arbejde. Du får rådgivning omkring dine rettigheder, pligter samt andre betingelser du er nødt til at opfylde, mens du er ledig. Foruden personlig rådgivning får du også rådgivning med henblik på kompetenceudvikling.

For at blive medlem af en a-kasse skal du have et arbejde allerede. Du kan med andre ord ikke vente til du bliver fyret, før du melder dig ind i en a-kasse. Selvom det svinger fra a-kasse til a-kasse, så kræver de fleste a-kasser at du er medlem i mindst et år, før du er berettiget til økonomisk bistand og rådgivning. Når du er blevet medlem bliver du opkrævet et fast månedligt kontingent, på samme måde som du betaler for dine forsikringer. Beløbet kan trækkes fra i skat og størrelsen afhænger dels af, hvilken a-kasse du vælger, og om du også vil betale for ekstra økonomiske ydelser som efterløn og pension.

Dansk Metals a-kasse er metalarbejdernes a-kasse

Dansk Metal er blandt de ældre fagforeninger i Danmark. Fagforeningen har eksisteret siden 1888, hvor den hed ”Dansk Smede- og Maskinarbejderforbund”. I 1907 kom Dansk Metals a-kasse til, og i dag er Dansk Metals a-kasse den største af slagsen for metalarbejdere.

Dansk Metal som fagforening har over 105.000 medlemmer.

Målt på prisen er Dansk Metal en af de dyrere a-kasse. Du skal således betale 6.072 kroner for et år hvis du kun skal have dagpenge.

Værdierne i Dansk Metal

Som navnet indikerer er Dansk Metal for mennesker med mekanisk, elektronisk og informationsteknologisk forståelse. Omkring 6.000 af Dansk Metals medlemmer er ansat i det offentlige, mens de resterende medlemmer er beskæftiget på det private arbejdsmarked.

Dansk Metal skriver i sit værdisæt, at:

  • Dansk Metal lægger vægt på en ansvarlig aftalepolitik.
  • Dansk Metals indsats skal hvile på kompetence i alle led.
  • Af mere håndgribelige tilbud får du også adgang til en bred vifte af store rabatter, når du er blevet medlem i Dansk Metal.
  • De store rabatter får du i kategorierne forsikringer, auto og transport, bolig og have, ferie og hotel, elektronik og telefoni, samt tøj og tilbehør.

Mere du skal vide om Dansk Metals a-kasse

Dansk Metals a-kasse giver sine medlemmer tryghed og kompetent rådgivning, når medlemmerne havner i arbejdsmæssig uføre.

Sammen med en håndfuld andre store fagforbund er Dansk Metal blandt de stærkt positionerede fagforbund i Danmark. Dansk Metal er også medlem af den faglige hovedorganisation, LO.

SE ALLE A-KASSER

Scroll to Top