Business Danmark

Business Danmark a-kasse 2024 – Meld dig ind her!
Dit medlemskab i en arbejdsløshedskasse, som Business Danmark, bliver altafgørende, hvis du mister dit arbejde.

Min A-kasse lønsikring
4.6
A-kasse
506 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Attraktiv lønforsikring
Billigt kontingent
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.
Ase 2
5
A-kasse
527,-
Fagforening
74,-
Gælder
Alle
Dagpenge op til 24.199 kr. md.
Adgang til Ase Lønsikring
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
det faglige hus
5
A-kasse
497,-
Fagforening
69,-
Gælder
Alle
Danmarks billigste
Gratis fagforening i 6 måneder
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
Akademikernes akasse
4.6
A-kasse
484,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få tre måneders gratis lønsikring
Hurtigere i job
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
ftfa logo
4.6
A-kasse
488,-
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år
Lynhurtig hjælp til din jobsøgning
Lønsikring
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
Business Danmark
4.5
A-kasse
490 kr./md.
Fagforening
167 kr./md.
Gælder
Marketing & Salg
Salgs- og marketing uddannelser
Individuel lønrådgivning
Lønsikring
Få hjælp til at finde nyt job med individuelle coachingforløb, workshops og kurser. - Hovedkontor i Rødovre. Dette er et annonce link.
CA akasse
4.5
A-kasse
528,-
Fagforening
55,-
Gælder
Alle
Hjælp til at finde nyt job
Kontante rabatter og fordele
Lønsikring
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Ledere
Mulighed for lønsikring
Attraktive medlemstilbud
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
virksom logo
4.5
A-kasse
499,-
Fagforening
220,-
Gælder
Selvstændige
Dagpenge ved ledighed
Jobrettet efteruddannelse
Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S. Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Business Danmark a-kasse 2024

Dit medlemskab i en arbejdsløshedskasse, som Business Danmark, bliver altafgørende, hvis du mister dit arbejde.

Uanset om du bliver fyret på grund af nedskæringer eller fordi din virksomhed er bukket under for krisen, står din a-kasse klar til at hjælpe dig. Det er heller ikke uden årsag, at a-kasserne, på grund af finanskrisens rasen, har oplevet massiv medlemsfremgang siden 2008. Flere og flere danskere får nemlig øjnene op for, hvor vigtigt det er, at have økonomisk sikkerhed, hvis uheldet er ude.

I denne artikel bliver du fuldstændig opdateret og klar, så du kan vælge a-kasse. Foruden en introduktion til hvad en a-kasse er, får du også konkrete informationer om Business Danmarks a-kasse.

 

Business Danmark a-kasse

 

Business Danmark som sikkerhedsnet

Du er havnet det rette sted hvis du stadig er usikker på, hvad en a-kasse egentlig er, og hvordan den kan hjælpe dig. Når du melder dig ind i en arbejdsløshedskasse køber du rent faktisk en forsikring, som træder i kraft, hvis du mister dit arbejde. Du kan som sådan sagtens kalde det en arbejdsløshedsforsikring. Dit medlemskab, eller din forsikring, gør dig berettiget til en lang række ydelser både før og efter du har mistet dit arbejde.

Meld dig ind i Business Danmarks a-kasse
Blandt de økonomiske ydelser, som a-kassen sørger for, er efterløn, dagpenge og pension. Foruden støtte af økonomisk karakter tilbyder a-kassen også en række ydelser af mere personlig værdi. Disse omfatter tilbud som personlig rådgivning, juridisk rådgivning, kontante fordele, coaching, karriererådgivning og meget mere. Kompetent rådgivning kan være en stor fordel, hvis du eksempelvis vil prøve kræfter i en ny branche. Det kan også være, at du stadig lider men efter din fyring, og som sådan har brug for professionel rådgivning for at komme godt videre i dit liv.

Din arbejdsløshedsforsikring er naturligvis ikke gratis. Alle danske a-kasser opkræver et kontingent. Størrelsen på kontingentet svinger fra a-kasse til a-kasse, og prisforskellen kan ofte være stor. Nogle a-kasser markedsfører sig nemlig som de billigste, mens andre a-kasser er lidt dyrere. Det kan også betale sig at finde ud af, om der findes en speciel a-kasse, som henvender sig specifikt til din faggruppe. Der er også andre faktorer, som påvirker størrelsen på det månedlige kontingent. Blandt andet skal du tage stilling til om du ønsker at indbetale til efterløn, pension og dagpenge, eller om du blot kan nøjes med en arbejdsløshedsforsikring, som kun sikrer dig dagpenge.

Du skal naturligvis huske, at kontingentet kan trækkes fra i skat. Det betyder, at den endelige pris du skal betale, bliver betydeligt mindre. Det er vigtigt du melder dig ind i en arbejdsløshedskasse, mens du stadig er i beskæftigelse. Langt de fleste a-kasser har regler, som betyder, at du skal være medlem i mindst et år, før du er berettiget til økonomisk støtte og a-kassens øvrige tilbud.

 

Business Danmark har fokus på salg og marketing

Som a-kasse henvender Business Danmark sig primært til dig, hvis du arbejder indenfor et af følgende områder:

  • Salg
  • Marketing
  • Rådgivning

Faktisk er Business Danmark en af de største fagforeninger i Danmark, som henvender sig specifikt til disse faggrupper. Nye tal fra Arbejdsdirektoratet, som er a-kassernes tilsynsmyndighed, viser, at Business Danmarks a-kasse har omkring 29.000 medlemmer. Dette medlemstal stemmer overens med oplysningerne på Business Danmarks egen hjemmeside.

Foruden overblik over medlemstallet giver Arbejdsdirektoratets undersøgelse også indblik i, hvor tilfredse a-kassens medlemmer er med a-kassens tilbud.

Prismæssigt ligger Business Danmarks a-kasse i den billigere ende af det samlede danske udbud af a-kasser. Som medlem af Business Danmarks a-kasse betaler du således et årligt kontingent på 5.880 kroner før fradrag.

Mere du skal vide om Business Danmarks a-kasse
Ifølge Business Danmark er a-kassens fuldstændig uafhængig af partipolitik, ligesom a-kassen ikke støtter nogle politiske partier. I stedet har Business Danmark rettet fokus mod, at opretholde et vedvarende højt serviceniveau overfor sine medlemmer, til konkurrencedygtige a-kasse priser.

For at give dig yderligere indblik i Business Danmarks a-kasse tilbud giver vi dig overblik over a-kassens værdier.

 

Business Danmark vil:

  • Øge sine medlemmers markedsværdi gennem uddannelse, kurser, konferencer, seminarer og lignende arrangementer.
  • Varetage sine medlemmers interesser i alle mulige faglige sammenhænge.
  • Sikre sine medlemmer mod erhvervsmæssige overgreb af enhver art.
  • Sikre og forbedre sine medlemmers retlige stilling og varetage deres beskæftigelsesmæssige og økonomiske interesser.
  • Sikre, at salg, marketing og rådgivning får en naturlig placering i den offentlige debat gennem information, markedsføring og imagepleje.
  • Indgå kollektive aftaler om løn og arbejdsvilkår.

Vi kan således konkludere, at Business Danmark er en velfunderet og målrettet organisation, som bestræber sig på at repræsentere og behandle sine medlemmer bedst muligt.

 

Business Danmark har fokus på salg og marketing

 

Kontaktoplysninger

Adresse: Roskildevej 288, 2610 Rødovre
Telefon: 33 74 02 00
Åbningstider: kl. 8.30 – 16, Fredag kl. 8.30 – 15, Lørdag – Søndag lukket
CVR: 18193914

 

SE ALLE A-KASSER

 

Scroll to Top